5 June 2011

Apa khabar iman?

Assalamualaikum

Selamat Pagi Cinta???
Ha3.Takla.
Bukakan mata,segarkan minda,tanyalah diri~


Apa khabar Imanku hari ni
Adakah imanku lebih baik dari hari kelmarin?
Imanku nak buat apa hari ni?
Apa khabar iman kawan-kawanku sekalian
harap2 sihat2 belaka...tak ada penyakit serius kan?
Nak jumpa doktor ker?
Moga2 iman sekalian semakin bertambah hari nie

Iman,kuatkanlah diri mu yer.Hari ni dugaan banyak akan menimpa .Allahualam.Siapa yang tahu?The Devil tak akan berhenti mengacau anda wahai imanku..Kuatkanlah iman,kalau ada penyakit serius tu,sentiasalah "berjumpa dengan doktor"..bukan doktor hospital HSNZ,kubang kerian dan lubuk ikan..

sentiasa meminta perlindungan dari Allah.
Tiada siapa yang lebih berhak untuk  meminta perlindungan selain daripada-Nya

Iman,moga2 kau bertambah hari nie yer~
selamat maju jaya iman~


2 comments:

eclipsesweet said...

assalammualaikum,classmate.. ^_^

apa kabar?? hihi.. lama x jupe an.. =)

em.. just nak cakap yg entry ni best.. hihi.. =)

Ema said...

waalaikumussalam kawan~~

kabar baek!mestilah lame tak tengok muke come fizah tu..

u welkome my dear ^o^

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...