15 June 2011

Accident T.T

Assalamulaikum

Huk3..Rasanya,ema boleh officially cakap benda sebab ramai orang dah tahu especially orang asrama...

GET WELL SOON!



Kepada Hanif ngan Mahyuddin yang accident malam kelmarin..
0_0

Ema baru tahu selepas solat zohor tadi.Terkezut Ema..

Si penceritanya kate..
Hanif n Mahyuddin balik rumah malam kelmarin selepas solat Maghrib(orang asrama)..Hanif nak pergi jumpa parents dia ngan ambik brg2 naper 2 sebelum nak pergi lawatan KL,Mlka,johor,N9 petang tadi.
Malang tak berbau,accident....
HUHUHUHUHUHUHH T.T

Dengar cerita,motor yang remuk tu,motor Syamsul.(Jangan marah Ema kalau ema salah!)Apala,ema tak layan motor tu.Yang layan penunggang motor nya.
Dengar pulak masuk ICU!?p##$@

YA AMPUN!!


NANTI DULU!

tanya fakhriah,dia pergi lawatan tadi.Setelah disiasat dan bertanya kepada ustazah dan kawan2 lain..
SAHIH.memang hanif ngan mahyuddin accident.
Kat pulau rusa ker..entahla la kat mana..

Macam2 kisah ada.Yang pasti,kisah dari Ustazah Sabar..
Hanif tu,dah boleh balik kelmarin..tapi,ayah dia suruh duduk lu kat hospital ..Hari ni baru balikl.Mahyuddin tak serius sangat.Yang risau budak sorang tu la..
Haish..
Dengar2,Hanif la semangat kali nak pergi lawatan nie.Sekali,tidak diizinkan oleh Allah...

Moga-moga..Hanif dan Mahyuddin lekas sembuh dan balik ke sekolah macam biasa.Pasal lawtan tu,hanif janganlah sedih yer sebab tak leh pergi...
Syafakallah Hanif,Syafakallah Mahyuddin...


p/s:Baru dapat mesej dari fakhy 7:17p.m.
"Hanif ada kat hospital lagi..teruk gokla sposen..." - macam tu lah bunyinya

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...