26 June 2011

Soo many things happen la...


Assalamualaikum..


SO_O many things happen la..mungkin sebab tu ema dah tak lama update diari ema..Lagipun,tak tahu nak susun ayat guane....Tak apalah..sekarang nie pun tak ada plan nak susun n nak citer apa,nescaya,menulis adalah lebih baik daripada berkhayal.^_^

Ok.Nie baru..1 jam balik dari sekolah.CAM BIASE!kelas tambahan la..Kelas guru muda BIO start hari nie..Nadiah jadi guru muda ema~Ingat nak buli bnyak2 tadi,tapi..keadaan n kesihatan kurang sempurna.Lain kali la buli Nadiah ngan Qilah...Rindu pulak nak ngajar kawan2 kat depan cam f3(walaupun pahit.huk3),dahla kaum hawa jer tadi.Lagi bez!Tapi,tahan jerla..Tengok nadiah ngan qilah ngajor depan,waser nak join sekali.Tapi,jadi "tukang buli" pun,tak per jer.Ilmu dapat jugak~

TERIMA KASIH CEKGU2!!
Syukran jazilan untuk bag teddy bear yang come2 tu..Macam tahu jer ema suke bear.Nasib baik bear tak ada kat dalam beg tu,kalau tak meloncat la ema kat lam dewan tadi.Tahniah jugak untuk kawan2 lain yang cemerlang TOV ngan OTI-1.Trial 8.8.11 nie,Rasanya,dah ramai yang sudah SEDAR DIRI lepas mid year exam result punya.Harap2,trial baru2 nie lebih excellent dari mid year.Kalu tak,tak bleh la ema makan makanan free anjuran sekolah  kat Hotel..KUI3~

KORANG NAK TAHU!!!!
KELAS KELMARIN DAPAT MAKANAN PERCUMA :p
KORANG NAK TAHU!!!!
RAMAI YANG TAK AMBIK NASI LEMAK PERCUMA!!

ORAL BM 
oral BM.Pass.Kumpulan Ema first dulu.Minggu lepas start.Kitorang buat forum remaja pasal - Internet.Keseluruhannya,alhamdulillah.Ema tak kena buat balik oral sebab markah ema melepasi had minimum untuk..untuk...berada dalam zon selesa (? - tak pandai nak buat ayat).Sesiapa yang under 30/40 kena buat semula la deh oral tu..

ORAL BI
PASS!passing with flying colours~~hohohoho~

ORAL PQS
yup!yang nie pressure sket..
ada 4 halangan yang harus ditempuhi
  1. tilawah Al-Quran
  2. Hafaz surah As-sajdah
  3. Hafaz surah Yasiin
  4. Ingat baris hadis F4 n F5
ALa...usah banyak songehla.Dapat hafaz Al-Quran pun satu nikmat.Bukan bebanan pun.Ema tak start oral apa2 lagi.1 halangan pun masih belum dilepasi..Ada sebhagian besar dah start oral dengan tilawah AQ.Insya-Allah,kalau ada peluang.Ema nak tilawah,hafaz surah sajdah ngan hadis sekaligus minggu nie.Minggu depan yasiin.Pastu relax.....OPSS.ada 1 lagi oral

ORAL BA
tenggelam tenggelam tenggelam.Tak timbul2.Kelas lain dah start oral ba  masing2 .Ustaz Khairul tak bunyi lagi nak start oral BA bile.kekgi,ada la suruh ngafal  teks untuk oral kekgi.Bersedia jerla..



p/s:Aduh...Ema gaduh lagi ngan fakhriah masa bio tadi.Kitorang bertegeang leher dan memijak kaki tentang pendapat budaya yang berbeza..Kata orang Melayu,batuk tu tandanya orang sebut nama kita.Kata orang negara lain,Bersin itulah tandanya orang sebut nama kita..Apa pendapat orang lain.(psstt...sekadar kata2 kepercayaan orang dulu2 shj sahaja)


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...