20 December 2010

Coret Cuti

Assalamualaikum Blogku tersayang..

Dah lama tak mencoret-coret cerita pada bulan terakhir tahun masihi ni..Kelip-kelip,ku sangka apa..rupanya dah masuk 20 Disember<<(ape punya ayat la..?)

Nak dijadikan cerita basi lagi,SPM dah lama melabuhkan tirai,calon2 SPM pun dah bergolek-golek atas katil.Katanya, ' Nak Qodo tido..'

Dah ramai orang tanya cuti2 ni..
'Pergi tusyen tak?'
'nak pergi tusyen tak?..'

Rajin betul diorang nak pergi tusyen cuti2 nie..membuatkan Ema termenung seorang diri.Yang pergi pun pasti nak cover pelajaran masa Form 4 ni,kalau dah masuk Form 5 nanti,tak nervous sangat dengan TOV SPM nanti.Awal-awal bulan dah TOV.Apalah nasib budak SPM ni =)

Nak dijadikan cerita,apa yang perlu dibuatkan sekarang?
Cuti Penggal Akhir Tahun adala dalam....31 - 20 + 1 =12 hari lagi

Syuk kata dia pergi tusyen,sebab tu dia tak boleh datang ke Sekolah minggu lepas tolong teacher ayu...Ema pulak bagi SMS ke Syuk ema pun tak boleh pergi :P,padahal dia dah pergi tusyen masa tu..

bagus syukriah...
Anda membuatkan saya termenung macam batang kayu tentang subjek Form 4 yang perlu dicover balik...
Yang pasti,subjek Sejarah...Ema tak tahu nak mula dari mana..
nak tengok sejarah,teringatkan soalan sejarah esei.......betulx3,nerve-wrecking

Oh yer....Dalam tempoh cuti2 nie~
Kawan-kawanku tersayang~
jangan lupa hafal  Surah Yasin dah Surah As-Sajaddah yer~
Next Year,tak peningla kepala nak kena menghafal dan bertindas pula dengan masa nak study..
kalau dah ingat  dalam kepala~Bacalah Selalu~

p/s: Been Waiting for a call for Cg.Siti..School about to open soon..And registration day also near...Can't wait to find out about my class next - year...It's sure gonna be a whole new feeling,hope there's no bumpy rides next year.........R U KIDDING!Next Year SPM!!!!It's a roller coster ride!








No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...