26 December 2010

Surprise,not so Surprise


Tertera dalam handset my mom
Fakhriah : Nak Bad news ke Good news?
Me : Bad news lu..
Fakhriah : Dua2 la...!Kita sekelas sama next year!Kelas tuuuutttttt ^_^.Bad newsnya,Na tak sekelas ngan kita.


Dalam Hatiku~
blogger-emoticon.blogspot.com

AHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!FAKHRIAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kenapa bagitau Ema kelas mana!Aish!
Tak surprise dah jadinya.
Semangat nak p daftar,check kelas,dia bagitau jugak Ema kelas mana..
Siapa sangka,surprise untuk diri Ema akhirya dihancurkan oleh kawan baikku sendiri~
Ha3..
Tak apa~mari sekolah sabtu ni wat dunno jer..Check nama kat setiap kelas~huk3
Mencari ke mana ex-4AK lain bertaburan masuk kelas aliran sains tulen nie
Oh yer piqa~Kita sekelas yer~
Untuk Kak Iffah..selamat jalan..
blogger-emoticon.blogspot.com

But The Good News is!
Ema sekelas dengan best friend Ema untuk 4 years in a row~
From the day we met untill now~
HOORAYY!


p/s:Fakhriah made this~hohoho~
She mad at me~
Fakhriah told me to make one too~

tengok gambar fakhriah buat Ema nak pergi Cari Fakhriah sekarang jugak!!
Tapi!Awas!
Ada seorang ahli ex-4AK yang dah memberi kata2 seriesnya kelmarin kerana ketidakhadiran ema ke reunion
Ema kena berhati2
blogger-emoticon.blogspot.com




Oh!Gambar nie membuatkan Ema teringat lawatan 5 ahli 4 AK ke PJ Okt lepas~
So Syok! ^_^

p/s:HE3..ema xder kerje..buat jerla apa yang patut ke picture nie.Tapi,nampak blurrrrr






6 DAYS
FOR SENIOR YEAR!





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...