7 December 2010

update

Assalamualaikum,

Apa khabar blog ku tersayang.Saje je,ema betul2 boring sekarang ni.Jadi,post kali ni saje2 tulis dan tidak berisi dan tanpa perancangan langsung.Membiarkan jari ku ini menekan keyboard tanpa arah tuju..

Oleh sebab hari ni 1 Muharam 1432H,Salam maal hijrah buat kaum saudaraku sekalian.Ema tak nak mengomel banyak.Ema dah jadi feelingless sebentar...........................

Apa yang nak ditulis?
Cik Syuk kita call pasal nak buat jamuan pulak kat luar...Katanya,saudara kelasw sebelah buat kat luar,dia pun nak jugak.Cik Tikah plak mestilah lagi semangat nak buat.Cik Salma rasa nak golek2 dan lihat bumi berputar atas paksinya....

16 Dec kena pergi Sekolah..Teacher Ayu nak mintak tolong urus Buku Teks SPM.Cik syuk dan Cik Tikah pun ada..Cik Salma ikut saja.Cg nak belanja makan Nasi Ayam..Cik Salma telan saja.

Alhamdulillah dengan keputusan akhir tahun nie yang baru di inform Cik Syuk,lagi..
Fakhriah,I had a bad dream

Hujan,Freezing cold.Hujan ni tak akan berhenti turun beransur - ansur....sampai berlakunya peralihan monsun.Tahun Depan.

I need a caunselling immediately after school open


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...