24 December 2010

Countdown to Senior Year

Assalamualaikum....

Hujan punya hati kak b2?Ha,bila baca post kak b2,teringat hujan kelmarin.Betapa lebatnya hujan kelmarin


Tapi,hari ni.Cerah pulak langit,cahaya pun membolosi kepulan awan.Memang hujan  betul2 tak nak bagi Ema pergi Reunion kelmarin.Ha3.

Cakap pasal reunion kelmarin.Lain pulak cerita kawan Ema sorang lagi ni,asalnya tak boleh mari.Tiba2,jer mari..Sebab Chedan datang ehh?huk3...okk..
Katanya, 'Mana ada!Pudin kelas kauthar la...Ai sorang jer kelas ikhlas...'
Ai > Aizuddin..orang bawa kereta yang tak makan saman tu ,memang makan saman!lesen pun tak ada..
Katanya lagi,dia dah tahu kelas mana next year..dia terkejut besar ..Tiba2 boleh kelas first,berbekalkan 5A final exam last year,boleh jugak kelas first Sains Tulen.Bagus2.Suka Ema bila dengar.Nak tahu duk kelas mana next year?

FACEBOOK DENGAN TEACHER AZLINA LA!

ha3...nak tahu kelas mana..tanya jer teacher Azlina(ex- 4ak)..tak payah nak tunggu hari daftar.Sampai sekolah terus p daftar,tak usah sibuk2 nak cari nama kat board..Tapi,Ema tak nak tanyer Teacher Azlina*hahah...nasib baik Ema tak ada Fb*...buat surprise....Nak jugak nama duduk kelas Kauthar * hoping*,masa daftar nanti,nak tengok kelas kauthar dulu!Herm!

Jangan ikhlas!Jangan Ikhlas!Jangan Ikhlas!Jangan Ikhlas!Jangan Ikhlas!




OH Yer..mak tengah buat sehelai baju sekolah kuning yang baru..Terima Kasih Mak~Mak Sal terror jahit.Baju Ema dah nak siap~sehari sepatutnya dah siap..tapi ada meeting kat sekolah..tergendala sebentar.Ema?Nak Jahit?Boleh jer~Kalau ada orang ajar ~




8 DAYS
 FOR SENIOR YEAR





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...