9 January 2012

Permohonan Kemasukan Ke IPTA / Politeknik Premier Sesi Akademik 2012/2013 : Fasa 2



Assalamualaikum

Kepada Batch2 SPM 2011 apa khabar semua.Harap semua tak lupa yang hari nie korang boleh start utk apply IPTA mane yang korang nak

Di Laman Web ini
<LINK>

ini adalah fasa ke-2 bermula 9 januari - 2 April 2012
Korang boleh gunakan nombor yang di beli di BSN yang bernilai RM10.60



8 pilihan.Jadi,pilihlah baik2 yer.Korang ada masa yang panjang untuk berfikir dengan betul2.
Jangan tergopoh-gapah dan memilih secara berambang.
Dan pastikan program yang korang pilih tu,korang mendalami secara betul2 .takla bila dah dapat course tu,masuk...tiba2 jer nak tukar atau problematic..

Jadi.Buatlah pilihan yang baik

Ema?Ema nak tunggu lepas  result SPM nie la.nak fikir2 baik2 dahulu.Top spot dah ada!~tapi nak isi spot2 yang lain~


2 comments:

★ aIsyaH ★ said...

sy p0n igt nk isi lps result keluar sbb nk fkr2 dulu..xtw lg nk plh apa..hihi :)

azuwan said...

Ema,

ni nak tnya. Saya nak isi untuk adik saya.

Kat column kod sekolah tu, just isi kod sekolah sahaja ke? angka giliran cmna?

Thanks

Azuwan,
Hyderabad, India

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...