17 January 2012

44 minutes of happiness



Assalamualaikum

Only 44 minutes to recover 1 month of silence
Wah..Berapa tahun dah eh fakhriah tak dating phone ngan mama eh?Lama senyap.Mesej tut tat tut tat.Tapi tak pernah dengar suara.

Setelah lama akhirnya,Ema nak call Cik Fakhy last night.
Berbunyi : 
Kita dating malam nie kol 9.--p.m kalu cik fakhy free.boleh tak?.Balas eh <rasanya macam tu lah>
Berminit-minit lamanya,tak balas pun.Malam dah pun malam .lebih  dah masanya.Senyap begitu.
Akhirnya,balas jugak cik fakhy tapi dia suruh kita call balik.Orang tak ada kedit + siap bungkus lam selimut + Kilat dentum dentam..
Bergaduh jugak nak suruh pakai phone apa,siapa nak call dulu - call handset ke call umah.Dan lastly~Cik Fakhy kene  call today~
Today.~So Nice eh~






44 minutes dengan teriakan,galok2,dan segala yang hangat - Universiti,kereta auto manual,ambik lesen mandu,keje,masok,dating kat TTC  dan segala yang private dan diakhiri dengan PUTUS TALIAN.



Itulah nombor yang dipaparkan diskrin biler CALL ENDED.
kejam sungguh phone nie sampai putus talian hayat kami:=(
Tapi,44 minit pun dah berbaloi~

Lepas nie bila pulak kita nak jumpa.Dan 1 bulan tak jumpa,muka ema pun dah macam kuih pau.tak kecil-kecil pun.



P/S:jelous ngan kawan-kawan yang jumpa sokmo kat PSM.Asyik-asyik jumpa..ema jugak duk lam gue.Orang lain pun dah siap kerje lagi.Complain kerja pun dah ada~Wah~


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...