15 February 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat!!



Assalamualaikum


Kenapa Ema suka makan coklat?
Sebab utama!
KERANA ada banyak makanan bercoklat yang TERBAIK

list coklat kegemaran!

Mestilah kinder bueno yang terbaik sekali.Tapi harga dia mahal lepas tu separuh isi dia ada permainan yang bukan dari coklat dan tidak boleh dimakan.

SEBAB LAIN lagi~

  1. Coklat ni kalu main masak-masak boleh jadik macam2 - kek,biskut,dessert.MILO pun coklat jugak - dari peminat milo #1.Jadi sebab tu saya suka coklat.Makan sahaja tak sedap,kena makan dengan cara pelbagai kan~
  2. Saat makan coklat kegemaran tidak setanding makan coklat biasa,boleh ketagih.dah berapa saat ema tenung coklat kinder bueno kat atas nie..=(.Tuan contest,bagilah hadiah kinder bueno satu
  3. Makan coklat boleh  runtuh GIGI!!!!- He3,bukan sebab ema suka makan coklat.Sebab lain Ema suka makan coklat kerana ada CRISPINESS..bukan semua coklat boleh tawan Ema,hanya yang bercrispy sahaja boleh.Sebab tu Ema suka coklat CRISPY,M&M's Crispy dan Kinder bueno.Kerana Semuaya CRISPY!!kinder bueno ema suka lagik kerana campuran crispy dan coklat dia best!nice coklat tempering
  4. EMA suka masak.Jadik bila masak-masak mestilah kena guna banyak bahan.Jadik boleh gunalah coklat untuk masak apa sahaja ema nak.Coklat ni berguna juga...AIIIKKK!sama pulak ngan reason #1.Tak apalah.pendekkan.Tanpa coklat,masakan yang menggunakan coklat tidak akan menjadi!!!



Ema nak tag :
1.Kimah - peminat no.1 COKLAT!tapi dia PLKN
2.Cik Fakhy - sebab belakangan nie dia suka join contest
3.Nanie - suka tak coklat?


Tarikh tutup masa result SPM ^_^

p/s:Teringat pulak kena buat esei tajuk "Chocolate" masa Form 4...tragis sekali kisahnya.


2 comments:

Nurul Khaleeda said...

Sy pon nk join lha;)

Ema said...

Join cepat!!!Nak habis dah nie

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...