20 February 2012

Sikit lagi Ben nak tembak Ema



Wah.Assalamualaikum

Hari nie pagi-pagi blogwalking kat blog En.Ben Ashaari.Ada pos  baru - 10 blog baru malam ini



Ema tak tahu apa tu.Ingatkan blog best2 yang En.Ben jumpa.Rupa-rupanya,Follower terbaru dia.Tengok kat kotak follower.
Wah!Ema adalah!(iyerla,ema dah tekang butang follower tu)


Ada yang dimaksudkan adalah ada kat page front follower.Tapi dekat 10  blog baru malam nie.Tak ada pulak eh.


Tak ada rezeki pulak.Hem2..Saje2,nak promote blog yang simple nie.Tak apa.Kita ushakan apa yang ada.Nak tambah info,tutorial dan segala yang penting dan teruskan blogwalking ^_^


p/s:TQ kak Lyssa sebab follow ema~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...