23 February 2012

Follower yang mencuit hati



Assalamualaikum..

Hari nie memang senyum lebar main tengok follower ema yang semakin menaik.Dan semakin menaik hampir mencecah 1 abad!
TQ dan syukran jazilan ema nak ucapkan sebab follow blog yang ciput nie.Sambil tu.Ada follower2 yang mencuit hati ema..










Terima kasihla sebab suka doodle kak Ema yang amatur nie.Baru jer belajar doodle macam bayi.nampak bloggerz lain pun buat doodle cantik2,ema nak buat juga la.aL-Maklum,kak Ema suka art.Tapi pakai komputer nie,mouse dengan keyboard pun gelak tengok kak Ema.
Terfikir jugak nak letak doodle dalam post mendatang.Biar nampak "fresh" sikit.




Apa pun.Terima kasih.Oh.Doodle muslimah tu dah siap.Tapi tak menarik sangat la .Colouring dia merapu sikit.Tengok dekat entry doodle muslimah tu


p/s:Tak tahu pulak kak lyssa follow orang boleh class gitu.





#2 Follower ke-100

HA!yang nie Ema nak tengok siapa yang "bertuah" jadi follower 1 abad ema nie.Tak perasan pun dah mencecah 1 abad sehingga dapat komen ini ;


WAH!suka Cik Suparman Kita nie.Jom kita tengok muka EN.SupARMAN.
 Itulah wajah suparman yang ceria menjadi follower ema ke 100 tu.Yang kanan tu,bukan kiri eh...EHH!!!BBila tengok betul-betul.Ada human error.Apa?
l
l
l
l
l
l
l
l
v

En.Suparman kita follower ke 101!



10 comments:

SuparMan SuaRez said...

Owwhhhh Nooooooooooooooo!!!
Kenapa Bukan saya ke 100?? Padahal da Tengok Dah saya org yg ke -100..Hahahahaha
Wuueekk!! :P

Ema said...

He3..Human + computer error.Takper,pegila terjah + follow blog lain.KoT2 dapat jadik yang ke 1000 pulak..

Diyana Norman said...

HAHAHA.. jadik saye lah yg ke 100. LALALALA~
tahniah. moga terus naek !

nur said...

kelas la.. sebb tak semua blog kak lyssa sudi follow.. hehe.. dah ambik dah doodles tu.
^^,

SuparMan SuaRez said...

Tak Pa lah yg Ke 101 Pun Jadi lah..Nice Number Apa!! hahaha..yang Penting Lyssa dah Follow Gak Blog Saya..!
Yg Lain jgN jelezz ..hahhaha
Jim Singgah2 Blog saya Jugak k...Singgah tue jgn Lupa Bawa Buah Tangan Erkk..hehehehe

UdinZ.com - Fakhruddin said...

hehehe...kan dah malu tu...

UdinZ.com - Fakhruddin said...

follow blog saya ya ema....

Ema said...

Hik2.Ceria sokmo la en.suparman.Ceria lagik bile Kak Lyssa dah follow dier

Ema said...

jangan malu2 En.Suparman.Tu kak lyssa sah follow

-Sudah tentu eN.Fakhhruddin~

Ema said...

YER!MY 100th follower!..Ema tak ada apa nak beri tapi ucap thanks jer.Insya-allah

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...