12 February 2012

Evolusi Doodle Header



Assalamualaikum

Tak ada kerja,cari kerja....Rasa macam pernah dengar tagline nie.Cerita burung murai rasanya.Tak apalah.Minggu nie memang busy +  letih melayan karenah blog macam blog.Al-maklum kerja sekolah dah tak ada.Tak ada cikgu nak suruh kita buat kerja kursus,nak  buat pembentangan,nak buat power point,nota - nota cantik+lawa+mind map..

Hasilnya.Terhasillah kolaj gambar kat atas nie!!Look at the header

I
I
I


Ada gambar orang lain yang ema tampalkan.Tak nampak mukanya,kalu kenal tu..mengaku lah,ema nak mintak permission tampalkan betul-betul atas kepala blog ema .Nampak la jugak ok sikit dari tulisan biasa-biasa header sebelum nie.Perempuan  kan,semua benda nak kena hias.Dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.Say no to lipstickz,blusher dan apa-apa lagi!!

Making doodle is fun thing.Doodle atas tu nampak pelik.Tau tak apa ema lupa nak lukis??HEHEHEHE2!tak patut tak patut.Tak pandai ema nak doodle lawa-lawa.Doodle lawa-lawa pun tak seronok jugak.Rasa macam copyright dari tenet.Kene nampak macam hasil sendiri - hasil tangan yang di scan.

Datang jugak idea doodle header nie dari buku Ema beli masa kat Alamanda Last Year


Doodle dia cantik.Tak macam doodle kepala duit syiling ema



Kronologi header yang memakan tenaga si budak yang tidak mempunyai lesen L lagi

Asal
DONE

p/s:WE ARE HALF WAY THROUGH SPM RESULT MY FRIENDs!

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...