24 March 2012

Test minat kerjaya


assalamualaikum


Alhamdulillah.Dah siap isi borang UPU setelah 3 hari main duk fikir nak letak mana kat atas ,tengah dan bawah.Alhamdulillah.
Lepas ini nak tunggu tawaran biasiswa.nak tunggu JPA.Korang boleh tengok update terbaru mengenai tawaran biasiswa di laman web eputra.

Sambil tu,ema try ambil test ujian minat kerjaya.Senang dan cepat.Tak payah main tick-tick pakai pen,kira-kira pakai jari.Semuanya sistem yang uruskan.

Jadi..ema dapat keputusan ini


tak nak complain sebab memang result tetap sama sejak azali lagi.Artistic jugakla dapat 1st place.Tapi nak try buat sekali lagi...dapat pulak hasil ini ;


Yang bezanya.sosial menurun..investigetif pulak no.2.Artistic tetap tak ubah.
Tapi,semua pilihan UPU ema tiada kaitan langsung dengan artistik.Tak pernah  terfikir nak terlebih dalam bidang seni..melain sekali.jadi cikgu seni <waktu darjah 1>..nie dah matang sikit*huk3*,banyak faktor lain yang mempengaruhi

Nak try test.Boleh ke link laman web INI




6 comments:

SnHazirah said...

ema
dah mohon mana2 biasiswa

Ema said...

masih belum memohon lagi..
tengah sedih nie sebab JPA tak ada biasiswa untuk lepasan SPM *HUK3*

SnHazirah said...

huhu..itulah
kerajaan nak galakkan pelajar belajar di universiti awam.
so what's ur planner after this?

Ema said...

Plan nak masuk UIA di bawah asasi sains hayat..Awak plak?

SnHazirah said...

is it ur first choice?
kita plan nak masuk asasi upm
awak tak minta sponsor lain ka untuk luar negara?
ada fb?

Ema said...

tak plan nak pergi luar negara.
UIA memang first choice.
UPM..berminat pertanian rupanya :).Dh pergi UPM last 3 year.Fasiliti dia memang lengkap.kawasan2 dia luas tapi ada kemudahan lengkap.
kita tak ada FB

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...