18 March 2012

Doodle Ema dan kawan-kawan - dining table



Assalamualaikum


Doodling last night..Bukan tak boleh tido,walaupun hari dah semakin hampir kepaada keputusannya..


no animal is harmed on making this doodle and this is not a freebies


3 days to Go~




6 comments:

Kebahagiaan Hidupku said...

bestnya dapat wak doodle...kalau saya ni fail lukis gna komputer..hehe XD..

solat hajat, kak Ema..sy doakan smoga Kak Ema dan yg lain tu dpt keputusan yg cemerlang, insyaAllah

Ema said...

Dah banyak ura2 news pasal result sekolah TJ..Sedih pulak kak Ema dengar.Tapi kak Ema akan still percaya semuanya baik-baik belaka.Tak memuaskan tak bermakna tiada yang cemerlang...

syfu nural said...

comelnya .. ;)) pndai .. insyaAllah TJ 'saya' semua bagos2.. cemerlang .. amin..

Ema said...

Sekolah awak pun sama jugak Cik Balqis :P..Nanti saya sms awak nanti yer..orang KL mesti dapat awal result dia.

o-r-b-s said...

ura-ura nape nye @_@

Ema said...

@ORBS..ura2 yang tak sedap telinga.Tak payah tahu.mari jer sekolah esok

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...