19 March 2012

Permintaan Cik Balqis dah ditunaikan


Assalamualaikum


Dup Dap Dup Dap..Mesti jantung korang bunyi macam tu jugak kan.Kalu tak,maknanya anda mayat hidup la tu.Tapi lain orang,lain frequency jantungnya.
Orang yang normal ,frequency tak la tinggi sangat..1 amplitude kot.Tapi kalu orang nak ambik Result lusa nanti,jantung diorang kejap normal,kejap naik amplitudnya..high pitch sekali..

Siapa yang tak debar..lusa tu penentu segala penentu usaha selama 11 tahun belajar kat bangku sekolah,nanti itulah hasilnya.Lagi confius campur frust sedikit dengan pelbagai kata-kata dari anasir luar tentang result kami..Setakat nie,tidak boleh di share lagi.Nak tunggu jer  rabu nanti..

Sambil itu.Cik Balqis kita suruh Ema buat header doodle..Tapi,ema tak pernah buat header orang..apatah lagi kena main design komputer.Patutnya suruh pakar la yang buat.Al-maklum,nak suruh tukang pakar header buat..kena huk22.."kaching kaching" sedikit..Paling murah ema tengok setakat nie pun RM10..Nak disenangkan cerita ,suruh kawan la yang buat ^_^














Hasilnya..Ema bagi B- jerla..Doodle tu nampak serabut sedikit dalam filem.Kalu ada photographer sahaja + design flora sedikit..rasanya okk dah kot.Tapi kita kena ikutla cakap Customer kan *wink2*

 2 MORE DAYS TO GO



6 comments:

cotton candy said...

Cantik le design header 2..hehe..cute sgt..

Ema said...

Amatur tu..serabut sikit..design style pun lain belaka..terima kasih cik cotton candy

o-r-b-s said...

haha, boleh la bukak tempahan ni..

syfu nural said...

ehheee.. thnks sal !! takpe, nnti kalau dh boring yg ni, qis mntk dsgn yg baru pulak.. amacam? hahaha.. fes trial utk cstmer, nk buat ala2 filem kan? takpo serabut pon, asalkan kreatif.. huhu.. thnqiu.. nnti qis belanja mkn deh ..:D

Ema said...

@ orbs..Aish..Sepatutnya budak tu lah kne bukak tempahan design..Nampaknya orang tu dah tak main dah design2 web nie..lapuk di hati kot

@Balqis.Sama2..Oleh sebab "first customer" first to come.dia dapat special reward..Tapi lari dari asal kot.design yang lain,lebih special sket untuk cik balqis nie...
P/S:orang KL nak belanja makan orang ganu guaner nie?

syfu nural said...

terharu sbb sudi buatkan .. >< . really2 appreciate .. :DD . ho, kali kaler blnje ape slohnye op? insyaAllah jka sama kampus, bolehla kita mkn sme2 .. ahaha

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...