14 March 2012

Tarikh keputusan SPM 2011 *OFFICIAL*


assalamualaikum


Dari 23 jatuh turun kePada 22,dari 22 jatuh turun kepada 21.Senang-senang jer nombor tu lompat turun dalam masa beberapa minit ,hari..

Itulah tarikh yang telah ditetapkan oleh kementerian Pelajaran Malaysia dalam mengumumkan keputusa peperiksaan terakhir yang belum tahu resultnya.
Sijil Pelajaran Malaysia 2011


Ha!Itu dah pun ada kat laman web kementerian pelajaran malaysia,Maknanya,7 hari lagi nak result.Jadi..kita banyakkan berdoa dan bersedia dari sudut MENTALITI  ..dan fizikal(air mata)..Dan banyakkan main game the sims untuk mengisi masa lapang..HAK3


4 comments:

cotton candy said...

moga dpt result y baik...hehe

Ema said...

TERBAIK!!
insya-allah

coklat susu said...

gdluck utk awk~wish kita suma(dak spm2011) dpt result yg terbaikk :D insyaAllah

Ema said...

iNSYA-aLLAH.aMiN.dapat result GEMPAK BELAKA!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...