5 March 2012

Terjah kalendar Mac


assalamualaikum

HAI BLOG!awak sihat?Dah lama Ema hilang dan tak hupdate blog kesayanganku.Tak apa,baru balik dari "adventure" di luar istana rapunzel.Nak kata prince yang bawak lari,tak pulak.Tak apalah.Lain kali jerla citer.....

Dah balik 1.30 pagi tadi,letih ke benor.Bangun pun masih rasa nak tidur lagi.Jadi bertukar cerita dari Rapunzel kepada Sleeping beauty.Apapun,terasa nak tengok kalendar bulan nie sebab bulan nie adalah CRUCIAL!Awok2 ex-spm bila masuk bulan Mac tak lari dari bulan menghadapi tekanan emosi mahupun jasmani =__=.Tapi,kata cik fakhy.Tak ada yang lebih berdebar dari menghadapi Ujian Memandu.Lebih terasa tekanannya dari SPM.

Jom lihat calendar yang telah Ema coretkan dalam bulan mac ini mengikut kalendar Ema

Keputusan SPM tak sampai 2 minggu.Tu pun kalau 22 haribulan nanti.Mungkin 22 haribulan .Ema teka jer yer.Tak ada official lagi yerp.Pejam celik pejam celik,akan sampai masanya ema pergi sekolah balik,pakai baju kuning , kasut hitam kulit yang dah lapuk , name tag Ema terlekat di tudung dan menunggu masa.Harap yang terbaik dan selalu terbaik...





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...