17 March 2012

Debaran SPM : Cikgu saya kata..



assalamualaikum


Cikgu saya kata..


Oh cikgu ku..Kenapa kata macam itu.Sepatutnya kata sebelum SPM lagi,barulah ema lagi membakar nak beritahu cikgu nanti


"CIKGU..SEKOLAH KITA ADA YANG BOLEH STRAIGHT A+!!"


Tahun lepas dah molek-molek sekolah kita 4 orang boleh straight 11A+..Front paper lagi.Tahun ni..tak kan cikgu tak nak tengok anak cikgu berjaya :((..
Tapi..kadang-kadang cikgu suka melawak.Tak apalah cikgU.tahun nie ,pasti ada cemerlang..Dan Ema kata..Insya-Allah!Pasti ada orang boleh straight A PLUSS!!





P/S:Kita tengok la selasa nie.Biasanya yang boleh straight A+ diorang "beritahu" awal sikit

4 comments:

Addin said...

Salma!Cg ane kbo or?:)
Sy ada dgr gop hee

Ema said...

Adalah cikgu yang ada ramai "source" kat jpnt tu..
Kadang2 cikgu nie suka melawak..boleh ker cikgu skodeng result pelajar awal2..haish..
tak boleh kabo siapa,kena lah guess sendiri

Kebahagiaan Hidupku said...

OU....sy pulak yg terasa debarannya...harap2 ramai yg dapat straight A+, tahun depan pun...huhu.
korang semua mesti lagi berdebar kan, takpe insya Allah, dapat molek-molek blake..chaiyok!!

Cikgu mana tuw~ lawak je tu

Ema said...

Semakin hari semakin berdebar...
Itu cikgu tu memang lawak sokmo.tapi bile series..series selalu..=__=
Amin..moga-moga semua orang boleh kejayaan n kebahagiaan bila dapat keputusan nanti

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...