8 March 2012

Anniversary



Assalamualaikum


First sekali,hari nie adalah hari Jadi mak Ema ! 
Happy Birthday yang ke 50!


separuh abad dah tu,masih lagi kuat tak ader lagi kedut-kedut yang degil nak konyokkan muka mak saya..
- ohhhh,tengah tulis post nie ada lagu "IBU" kat hot.fm.siapa eh nyanyi,tak ingat ema..orang seberang rasanya....layan sebentar lagu nier -



Hari khamis ,macam last year lah!Last year celebrate hari khamis jugak.Cam mana boleh ingat eh?Mestilah ingat sebab 8 Mac 2011 Tarikh keramat dalam kepala Ema .Waktu tu hari khamis -mesti- dan waktu tu ema ada debate competition semi-final dan final round..(kan cik farhah *_*)

Waktu tu pesan sesama teammate..

"sekolah kita bertuah sebab dapat terus p semi final,jadi kita buat yang terbaik la yer.Mesti menang semi!!Malu la pulak,dapat pergi semi terus kalah...Utamakan semi-final"

Macam itulah bunyinyer.Tapi tak la sejibik.Alhamdulillah,semi-final kitorang pass.Final,ema pulak yang jadik penonton menyokong teamate atas pentas..Memang terbaikla.Walaupun tak sukarela masuk debate,kepuasannya kita semua dapat..^_^

Rakan debaters yang disayangi


Nak tahu part teruk sekali masa birthday mak last year.Malam tu ayah ajak p makan kat KFC batu burok,bad mood betul.Apa tak bad moodnya,Mengantuk!!!!tak boleh nak tidur malam sebelumnya.berdebar.Tapi part bestnya,waktu balik sekolah.Masuk kereta,terjah mak , keluar trofi kuning menyala,happy mak...








p/s:2 minggu lagi nak result.Mak jugak terlebih reaction,menggigil lompat sebab debar,mengalahkan anaknya.

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...