20 March 2012

Debaran SPM : State of confius..


assalamualaikum...

Hari ini merupakan hari yang paling exhaustive semenjak jawab last paper SPM..
Jantung berdegup macam biasa tapi pada skala abnormal...Lack of sleep last night..Paling "cemas".."keliru".."meletihkan" etc.Gara-gara hari ni ema dapat tons of message from friends.Kalu direkodkan,mesej paling banyak diterima  dalam  1 hari..semenjak..dapat handset(1 minggu 2-3 mesej jer , campur message service lagi tu)

Ya Allah.Moga-moga kejayaan adalah untuk kami semua.Ema tak nak kecewakan ibu bapa,cikgu-cikgu dan semua orang yang berusaha bantu Ema selama ini.....
Oleh itu..

~EMA DAH SIAPKAN 2  HEADER UNTUK CIK BALQIS~
As a special customer.Tapi berbeza sedikit dari kehendak cik balqis.Harap terima la header simple nier






Simple..But hope you like it.Background blog balqis dah pun "berserabut"..tak boleh serabutkan dengan header "berserabut" jugak


p/s:Semakin orang mesej,semakin berdebar ema..Nak menangis pula rasa T.T


6 comments:

SnHazirah said...

trial hari tu fapat berapa?

Ema said...

Alhamdulillah...straight A.Harap2 kali ni juga lebih baik ^_^.Amin

syfu nural said...

takpe sal.. qis guna hok tu dulu.. kali ni nok simple2 je .. xdok la pening sgt tgk blog qis tuh..hahaha.. qis sndiri pon pening.. hakhak.. thnks mucch sal ><

Ema said...

OKK cik balqis..Kalu nak suruh apa2 lagi jangan lupa panggil Cik Sal.Psal belanja tu,kita tangguh dulu yer

syfu nural said...

ahaha.. memang akan panggil cik sal nye.. qis labih suka mnmpah dari mgadap lappy ni lame2 .. ni pon dah pening cz nk tkar layout simple.. *mmg x leh ngadap kmputer lama2* .. okeh2.. kita tangguh sehingga ad masa yg sesuai nnti.. btw, all da best esok !!! kuatkan jantung ! haha

Ema said...

Hari ini memang betul2 menguji mentaliti sal.Esok tak tahulah seperti hari ni.hari nie pun dah rasa macam dah ambik result SPM..not a nice story.Okk cik balqis.Bila dah dapat,SMS SAL TAUUU!!!!Kuatkan jantung dan otak!!kurangkan sweat lebihkan smile

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...