22 March 2011

Esok Result SPM 2010

Assalamualaikum

Hello again.Okey,pendekkan cerita.Esok seluruh Malaysia akan mengumumkan keputusan SPM.Biasanya,masa ni lah gempak sikit.Yer la,SPM..lebih popular dari UPSR n PMR dalam surat khabar.berite.Tahap inilah kene tengok,intai2 budak yang sememangnya cemerlang dalam periksa ni.yang biasa 'intai2' tu,yang straight A+,pelajar istimewa cemerlang..pelajar cemerlang Malaysia~ n kategori yang popular setiap tahun (tapi,sejak ada A+ ni,kurang dengar cerita) - bilangan straight A paling banyak...
But,yet again "Quality is better than Quantity"
Tak check lagi markah koko tu..A+ berapa..
Academically and Coco-lly achievement

Ok!!!!Pasal result Esok - result pelajar SMKA Tok Jiring
Sebagaimana yang dialmaklumkan oleh semua orang melalui twitter ke,FB,blog,berita,mulut orang..
Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tok Jiring - menjadi tuan rumah untuk daerah kuala terengganu untuk mengumumkan keputusan SPM.
Semua pengetua akan ke sekolah Ema untuk ambil keputusan periksa pelajar diorang.
Mula2 dengar tak percaya jugak.Kenapala nak ambik kat sini.ambik jerla kat Pejabat JPN tu jerla.

Ura-ura megatakan yang biasanya,kalu jadi tuan rumah ni,mesti ada apa yang special yang bakal berlaku (untuk sekolah tuan rumah la)
Mungkin menang anugerah ?
pelajar kitorang ada dapat TOP 1  negeri Terengganu???!!(WAHHH)
keputusan SMKA tok jiring cemerlang sangat cemerlang berbanding sklh len..???

Yang pasti,ada berita gembira untuk angkatan calon x -spm 2010 n smka tok jiring

Aduh,Ema pulak waser nak ambik result esok.Nak ambik nak ambik nak ambik.Pastu,terus masuk U.
ohhhhhhhhhh
bez sudah tu.



p/s:Oh yer,esok dapat majalah annur.Bez dah ni.Ema percaya.mesti majalah annur tahun lepas the Best!sebab ahli sidang ridaksi (?) annur berkaliber,professional n terror (bermisi n visi?) belaker



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...