24 March 2011

Sekitar hari Keputusan Result SPM 2010 - tok jiring

Assalamualaikum~

Dah baca post sebelum nie pasal result SPM terengganu?
Okkla.Tak nak celoteh panjang.Cume nak share memori-memori indah yang membakar semangat Ema ni kelmarin (HE3)
"sedikit" Cebisan gambar yang tak diupload kelmarin

sekolah kesayangaku SMKA Tok Jiring

11A+..Wipee~

Pengumuman Result Terengganu di Dewan Abbas  SMKA Tok Jiring yang serba indah dan cantik
-cg komen,masuk berita nampak langsir dewan yang come tu-

kenapa plak gmbr ni macam leper kene lenyek nampak

result Kak Aisyah

result Kak Ika





4 puteri kebanggaan Tok Jiring



Lepas habis majlis pengumuman keputusan,kitorang tunggu jerla kat dewan sebab nak tunggu umum result pelajar tok jiring.Lama2,tak ada pun.Terus masuk kelas + hujan lebat

Yang berkot inilah Kak Zulaikha.Pelajar Terbaik Kebangsaan SPM 2010

kak2 berdebar tunggu result. 12.15 p.m.





penerimaan replika slip keputusan beso bapok!Kalau Ema dapat..memang Ema gantung bilik biarpun kakak marah pun (kongsi bilik T.T)

Saat ditunggu pelajar lain Tok jiring.Masa tu nak dekat pukul 1 baru dapat slip periksa





Apa yang ema buat betul2 tengah lautan batch spm 2010..Betul2 plak depan kelas 5 ikhlas.Kena marah ngan orang =.=',buat semak

Cikgu Zaimas memang buat sporting la beritahu result
"Awakkk..tiada A-"

Yang tengok slip kat belakang tu tiada kaitan dengan penerimaan slip keputusan 


MUHAHAH~
Ema dapat Slip Periksa
11A!!!woow..TAHNIAH EMA
p/s:Slip periksa adalah hak milik kakak yang dibulat kuning..Kak sarah~

Fakhy n Ema ambik aura rasa kejayaan orang lain..Memang feeling betul bila tengok keputusan handal2 n gempak2 kak2 tahun lepas.Yang nie Slip kak teefah punyer~Thankyou bagi pinjam~

Ha2.diorang pun nak join same..Tak pernah tengok Aimi si baju biru teruja sebegini.Masa pegang slip tu dia bertukar dari seorang yang nmpk matang kepada kanak2 ribena.Padahal,aimie boleh ambik jer  slip kakak2 dia,Kak Hikmah yang jugak peroleh 11A.boleh buat alas tidur malam.Mimpi 11A 

Credit go for Me n Fakhriah..Si budak yang tak terror langsung ambik gambar berkualiti




p/s:Tadi skodeng majalah annur lam bonet kete orang.Purple....Boleh tahan.Orang kata Red lagi menawan.Tak apa..Ema nak tengok isi dalam dia.



2 comments:

Hyun Ah Ra said...

smkatj memang cemerlang....yeah!..

Ema said...

Sememangnya!!!
Teruskan kecemerlangan untuk SPM 2011!!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...