11 March 2011

Pesanan kak Sarah

Assalamualaikum

He3..ada pesanan dari kak sarah kat blog dia..

Temanya ialah 
Belajar Dari "Penyesalan" saya dari pengalamn TOV

tapi..nak buat apa nak menyesal..Kak Sarah pun dah improve pun setiap periksa...~

Antara pesanan dan komen ema nak kata pulak~hak~




hu3..meningatkan ke Ema..Ema pun teruk jugak PQS..sedih waser..
Pekse tahun lepas pun turun mendadak markah PQS.stress betul.Alhamdulillah,PQS TOV tahun semakin baikk~
terima kasih untuk pertolongan peruncingan,hak3..
Kadang2 tak puas sikit,sebab rasa macam "tipu" ke ustazah pulak


Bestnya boleh g KL..Yang tahun lepas boleh g Singapura..Cuti 1 minggu ni kot.
Faiz Hatim je boleh g.Huk2..Ema nak ikut jugak..mesti bestttt T.T


Guru Muda?BAGUIH nyer kak Sarah nak jadi GM.
Ema tak suka guru muda ngajar lam grup besar.6 orang 1 kumpulan pun dah cukup happy.
Hak2,tapi ramai yang tak nak jadi GM tahun nie.Tapi,cg pilih..buat jerla~
kalau peluang,nak jadi GM bio..tapi,bile tengok BIO F5 bab 1 *_*



Sejarah!Sokong3
Ema fikir,camne nak ngafal sejarah untuk SPM nanti..
Cg Aziz kate..bila pekse lain,bolehla cg bagi peruncingan.Tapi,bila SPM cg tak boleh ler..Bila habis SPM baru cg kabo :p.ha3..
Fakta oh Fakta.Teringat ke tajuk Bahas bi baru2 nie
"Sejarah diwajibkan untuk melahirkan rakyat patriotik"
Tapi,kitorang pembangkang menang.hak3..Tak wajibla jawabnyer nanti sej~



Study group waktu2 macam nie..
Study group,study group...
Main game nie..godaan.Ema rase godaan yang ema tak leh lari ni kak Sarah,tak bukak laptop sehari..memang sah kena bukak sokmo..^_^



2 comments:

uwmaisarah said...

wah rajinnya dia printscreen satu2, hehe :)

ema, betul, kak sarah tulis sebab betul menyesal T___T tapi puas hati jugak bile improve setiap exam, cume kawan2 baik kak sarah sume bijak jadi walaupun improve, tetap rase rendah diri & "stupid ke aku ni?" hoho

haha, kak sarah suke addmath, tu pasal nak jadi, nak wat cane, takleh jugak kecuali lepas trial, naik taraf jadi gm fizik, kimia ngan addmath!! ^^,

ape lagi ye? hihi

papepun, ema usaha betul2!
biar dapat stret A+ tau, A+ okay adikku sayang!

ema boleh!

Ema said...

Hu3
Ha3..nak nyesal sekarang pun tak leh kak sarah.Result 1 minggu lagi nih

Kak Sarah kenapa nak wase stupid..buat "bijak" sikit..lama2 jadi la bijak~

He3,than kak sarah~ 11A+ ..
amin

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...