8 March 2011

Problemo

Assalamualaikum...

Masalah.Dugaan.
Tak Boleh lari.
Ema ada masalah dengan tajuk debat esok.
Ema tak "sehati sejiwa" dengan tajuk ni.
Mungkin disebabkan preparation baru tadi,tak buat P.O.I sesama kitorang..
Rasa agak terancam buat Ema..
Issue yang Ema kemukan ni adalah cadangan cikgu..Ema kenalah terima sebab hujah kuat kat sini
Yang sedihnya,kelemahan Ema ada dua sekarang ni
Tak sehati sejiwa ngan tajuk nie
Terlalu tengok teks..

Ya Allah..
Pada-Mu jua ku memohon pertolongan.Permudahkanlah ilmu dan kuatlah ingatan hamba-Mu..Kuatkanlah semangat hamba-Mu

T.T
Kuat semangat..Tapi,semangat Ema dah tak kuat macam nak present untuk Tajuk first yang langsung tak bahas(buang masa betul...)
Ya Allah....Ku berharap dan memohon pada-Mu...
Pada Mu jua ku memohon pertolongan-Mu
Amin.Ya Rabbalalamin..


p/s:Perlukan semnagat dari rakan-rakan.Seriously,rasa macam 2 minggu tak masuk kelas.Tadi masuk belajar Add Math rasa suke pulak belajar..tak nak keluar.Raa seperti duduk kat dunia lain ketika masuk Bahas ni..Ya Allah..Sekali jer lagi bahas..final round,orang lain pulak ganti 
Ema..Ya Allah..



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...