2 January 2011

Cemas

Assalamualaikum


Cemas..
Betul2 cemas..
Cg.Raina(BM),Cg Zul(KIMIA),Cg Aziz(SEJ),Teacher wan dayang (BI),Mok Bi (PSI).Semua nama ni antara nama cikgu yang konfem akan mengajar kelas Ema esok.Huuuu.Cemas betul,belum pernah Cikgu2 ni mengajar Ema.Agak Gementar.Siapa Guru Kelas?Ema tak tahu..Ema nak kakak Ema ngajar Ema !Ema nak kakak Ema jadi Guru kelas Ema balik..
Demand betul la budak nie.He3
Dah Check nama classmate..
Kawan Ema kate 6 orang jejaka kelas Ema ni 'jurus' sket..

^_^


blogger-emoticon.blogspot.com
5 Ikhlas..Ataupun Ema gelarkan kelas ni..Kelas BRANIAC
Sebab setiap tahun penghuni2 kelas ni memang majoriti Braniac student,sentiasa monopoli list Top Student F5 lam sekolah.
Point Ema > Kan Best kalau tahun ni kelas 5 Ikhlas tidak terlalu 'braniac' tetapi 'riuh',balance kedua2 nya.Macam 4 Al Kauthar 2010 !!(errrr..mungkin senget ke 'riuh' )
Ema tak tahu formula antara pelajar muslimin dan muslimah tahun nie.
Oleh sebab pengalaman selalu mengatakan bahawa kedua2 gender ni sentiasa macam anjing dan kucing,ataupun sekumpulan suami isteri berantakan rumah tangganya.HE3.
Melihat kepada jejaka2 kelas Ema..
Adakah patut senyum atau sedih?atau cuma harapkan yang terbaik..
blogger-emoticon.blogspot.com


Mungkin dah terlalu lama merasai perasaan tinggal dalam suasana *yang tidak dapat diungkapkan dengan ayat*,betul2 buat Ema rindu kelas2 Ema dulu...


GO 4 KAUTHAR!!!!
ehh..4 ak dah takder la..
blogger-emoticon.blogspot.com





TOMORROW
SENIOR YEAR!!!





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...