13 January 2011

Long Day,Short speech

School

Exhausted - homewerk...ala,tak lari mana pun homewerk nie
Frustrated - I'm sorry Cikgu.......
Complicated - PSS works,but I still enjoying myself~
Jealousy - OHH!Lawo tulisan Cg.Ismail..Nak copy paste rasa blackboard yang penuh dengan tulisan cg.mengalahkan orang perempuan
Akward - janji nak hantar nota isnin lepas?Kenapa Ema dan kawan2 tak tahu mengenai berita ni,atau kami tak peka..T.T
Humourous - Cikgu Zul dan lawaknya dan First Exp..Happy time~


home

sleepy - So sleepy,but can't sleep at evening..Oh Fakhriah!Kirim salam sayangku kepada  kucing mu..'bonget?''benget?'Ha3..macam2la
Exhausted - Kerja dari sklh,kerja pss n kerja rumah..samo samo everyday -.-
Excited - OH YEAH!plan nak p Karnival masuk U dengan geng2 lain,Fakh nak pergi ngan Famili,Ema ingat nak suruh ayah 'tohok' Ema kat TTC sorang2 tak pun pergi dengan group Sabtu nie..Bagus bagus bagus..


Every thing we do now 5 Al-Ikhlas..BM must be one of our top priority,
Jangan malas,jangan tangguh,jangan belajar sambil lewa,never underestimate BM 
~itulah apa yang Ema n kawan2 belajar tentang BM hari ni~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...