9 January 2011

School Schedule

ASSALAMUALAIKUM

Pe kabo blog....eh saloh..apa khabar~
Nak update blog hari,walaupun tak ada apa yang nak dikongsi..mungkin Ema boleh kongsi apa yang Ema buat kat sekolah tadi~school diari~Hajimemasu~

6.30 a.m. - Dengan gelap gelita dan menguatkan semangat,dan bergelumang dengan perasaan..'nak naik ke tidak..nak naik ke tidak'.sape la nak panjat 3 tingkat duduk sesorang dalam bangunan yang gelap.ha2,penakut sungguhla ema..takpe,naik jugak~

7.30 a.m. - Ke Musolla An-Naim untuk beribadat pada Allah

8.50 a.m. - Cg Aziz lalu depan kelas..
'Masa sape ni..?' 
'masa saya kan Doh,buat mende lagi,g masuk bilik SAL nung..'
'Hari ni saya nok terang ke awok pasal TEMA sejarah..'
'saya tak nak bagi awok semua GLA kekgi tamboh I jadi G.I.L.A'
'nota saya tak nak awak buat..'
'pemeriksa bagi markah 0/1..saya bagi 10..saya nie baca ikut jawi..'

10.00 a.m. - Cikgu Ismail masih lagi tak masuk kelas.Ketua pemeriksa.Mungkin sibuk

11.00 a.m. - he3.Ustaz Khairul promote jualan buku nota BAT spm,RM9.00.dan sekeping nota A4 BAT.Perbualan mengajar Ustaz Khairul tak dapat 'dikenal pasti' untuk menulisnya kerana masih  lagi fully arabic.   0.o

12.00 a.m  - BM.DEBOR!DEBOR!tak masuk dah berdebar..Cek cikgu dalam bilik SAL
'Salam..Cg Raina ada?'
teacher Normala - 'Cg Raina tak der'
'Cg Raina tak datang sekolah?'
'*senyum* yer...'
'*senyum balik* terima kasih teacher'
....'Cg takder,balik kelas lake...'

SEKALI PUSING BELAKANG..Cg Raina tiba2 muncul.. 
   *****
Dalam kelas Cg Raina,tiada perkataan S.E.L.E.S.A dan T.E.N.A.N.G.Tadi Cg bagi kerja,katenyer kena siapkan rangka isi dan huraian untuk 2 soalan rumusan in 20 mnt.Siapa yang tak tenteram,hu3.silap haribulan terkena Ema,tak sempat siap.kenalah nanti.2 org lelaki n perempuan akan dipilih.Tiba2 cikgu suruh kemukan penanda wacana yang ada,setiap seorang 5 pw.pas sorang sorang,Ema pun  tak ada idea  dah nak bagi apa...
'Salma ...'
'alamak,apa lagi yang ada ni..'
Ema  Bagi 3,Cg siap  bagi berduyun2..
p/s: kene mengafal nama menteri2 di MAS,nanti kena tanyer =.=.Dalam kelas tadi juga telinga kami jadi panas sebab Cg.Raina menungkitkan isu2 panas..UUUUU..

2.00 p.m. - ADD MATH.Progression..so simple,but need to have good memory of Formula application.Can't remember yet.

3.45 p.m. - BALIK~~~~~~~~~~~~



p/s:perlukan set masa untuk berblogging,nanti membuang masa..hu2..Oh.Ema perlukan Sesi Kaunseling dengan Cg Kaunseling,tapi,belum ada lagi ada masa sesuai T.T.


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...