20 January 2011

My self and me



Frust lagi kelmarin...
Salah Ema ke kalau Ema dah berubah?
hanyut..hanyut...
Sedih betul,orang nak reject kita..Nak buat macam mana..
kadang2 niat ema nak benda lain,tapi mungkin sampai 'over' sikit
Habis Ema kena reject....

BUKAN RELATIONSHIP BF/GF!!
huk3


Orang dah tak suka ke kita,nak buat macam mana..
dah tak comfortable..cakap jerla..takkan nak senyap je..
nak suruh Ema baca 'body language' diorang..
Tak Usah,
Tengok cara cakap,cara pandangan,cara menjawab...Ema pun dah boleh tahu
(boleh consider body language ke tu?)

Dunia bagaikan pentas
Macam-macam karakter boleh jadi
nak menjadi seorang karakter yang yang diiinginkan
itu memerlukan sifat yang asli,natural 
bukan hipokrit


Ema kena go on jer..
kalau orang tak suka cara Ema ..terima jerla...
itu diri Ema..takkan nak berlakon ala 'Drama Queen'
Kalau Ema rasa Ema terlebih masin .Ema akan kurangkan garam
Menjadi apa yang terbaik buat diri Ema

Be yourself,if not..u won't be satisfy in the future..
May Allah help us and guide us
Every thing have it's own reasons..

Mungkin Ema suka layan mood ema..
kalau bad..orang pasti kata Ema macam 'Singa'
T.T
kalau happy pelik...orang tengok pelik..:))
But that's me..My Life and me..
Kalau sedih.......
orang tak akan perasan...........langsung...


Straight Foward la Post Ema kali ni~
Bukan straight foward sangat~
Luahan perasaan~kalau dibukukan dalam hati nanti jadi buku usang
Daripada usang,lebih baik di publishkan ..
lega sikit hati ni..
Macam apa yang Ema tulis kat header Ema atas ni ^_^





No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...