22 January 2011

Kelas 5 Ikhlas Ceria

Assalamualaikum

Juz want to say thank you,shukron jazilan kepada student 5 IKHLAS!Dan first time dalam hidup Ema,
Ema begitu bangga (huk3) dapat classmates lelaki yang memang sporting n supporting..Tak banyak celoteh..

Alhamdulillah,
Terima kasihla baut tangan - tangan yang membantu menceriakan lagi kelas 5 al ikhlas yang memang..memang ttttak seberapa cantik,kepada lebih cantik dan lebih kondusif untuk pelajar 5 ikhlas..

Tema tahun ni...hak3
PINK!!
PINK GLAMOUR!!
dan sedikit..TAKKK!! BANYAK!! RED!












Macam kelas 4 kauthar last year..
Tahu tikah,wase cam gelap semacam kelas,tapi comel dah sikit..
dah cat dinding ngan warna pink,cat kayu,cat kerusi cekgu,sampul meja,main paku2,pintu pun dah kena hias (ha2,pandai awok2 yer hias..come2),perabot kat belakang dah diproses dan lebih tersusun...
Thanx banyak!
Buat Ustazah Kembang..Sedap meee ustazah!

Cuma sekarang tinggal papan kenyataan kat blkg ngan keja Ema untuk main taip2 kertas...
^_^


p/s: Hari ni befday sorang exSKKGB ni,yang selalu tak pasal2 buat muka macam Ema ni budak kechik dulu2 =.=, SELAMAT HARI JADI!


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...