16 January 2011

Catatan Harian Hari ni..

Assalamualaikum

Short things to say
Herm..

Perhimpunan 
  • First time tok jiring  nyanyi lagu negaraku dan Selamat Sultan diiringi oleh muzik - lagu sekolah tak nyanyi
  • belum kol 8 dah duduk..ish2,pengetua lom start cakap lagi..Tak apa.Rezeki
  • HO!he3..dapat juagak Exam pad cap seklah,tak usah di beli lagi ^_^
  • Faiz Hatim - selaku MC - selaku satu2 nya pelajar 11A,tahniah..Ema nak tepuk tangan kuat 2 tadi,tapi..duduk luar dewan T.T,tak der mood nak tepuk kuat - kuat
KOKO
    • Sekolah dah agihkan baju PJ SMKATJ yang baru.
    • Ada yang tak suka warna,majoriti nak warne BIRU...Ema dah boleh kuning pun dah gembira~BECAUSE I'M A DIGI!!GO DIGI!!
    • Pelajar Muslimah WAJIB pakai jilbab ikut warna rumah sukan..GO DIGI!!GO DIGI!! (advantage-tak payah nak beli lain~hoho)
(Baju Baru Sukan SMKATJ.....Baju stail baju muslimah.GO KUNING!!)

KIMIA
  • Cg Zul ajar buat graf..
  • 'Awak boleh buat graf macam ni asalkan tak menyalahkan akidah'
  • 'Cikgu dah tanyer Cg Mad macam mana nak boleh anak kembar,dia tak nak beritahu..'    OH!kontroversi sungguh..sian cikgu,nak anak kembar
  • dan banyak ayat2 'pelik' n humour Cg Zul sampai Ema pun nak golek2 tadi
  • Cg Zul nak fokuskan cara nak menjawab kertas periksa tahun ni,
BM
  • Masa Cg Raina memang sure la kena berdebar,tapi berdebar tu bagus,satu experience yang Ema suka dalam hidup Ema.First time dalam sejarah Subjek BM,seorang cg yang mampu buat Ema semangat nak belajar BM!
  • Cari Isi,huraian 3 soalan Peperiksaan 2010 SPM karangan Bhg B paper 1,i) peranan pengawas dalam membentuk disiplin pelajar ii) tanggungjawab anak iii) peranan rakyat melalui lagu negaraku - dalam masa 20 minit
  • Ema buat soalan ii)tanggungjawab anak..tup tup,cikgu nak suruh setiap orang baca huraian dan isi no i) peranan pengawas.Beribut Ema buat,He3..last2 Ema tak kena  ~
  • Fail dah hantar,tapi cikgu kata ramai tak lengkap,cikgu tak puas hati =(

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...