19 January 2011

Latihan Merentas Desa

Assalamualaikum

Frustrated * happy * exhausted

Moto hidupku hari ni..
Frust sungguh masa nak balik sekolah tadi,dahla 2 kali terlepas van pok cik masa nak balik.Duit syiling ada 5 sen,Jam pulak dah pukul 4.00.Memang FRUSTTT.Dahla nak pergi sekolah pulak..Nasib baik ada duit 20 sen celah2 beg duit :P.Menyusahkan mak jer mari ambil Ema T.T

Memang pun

Dengan suka - EXCITED nya Ema bercerita!

Ade ke pelajar perempuan  Sekolah Tok Jiring  merentas Desa sebelum ni?
Kalau tak,dengan bangganya,=)
Ema n fakhriah n Uyah aka Lutfiah menjadi kumpulan pertama yang Merentas Desa dalam sejarah SMKA Tok Jiring...
HOHOHOHOHO!
Subhanallah,He3......Saje je..Letih punyer pasal~.Tak pernah lagi dalam hidup Ema,Ema merentas desa ^_^
Dapat first experience pun dah suka..Lebih2 lagi merentas desa dengan sahabat baikku~

Jalan tak jauh,masuk kampung seberang jalan sekolah jer.Masuk kat tepi lorong bengkel (?) depan sekolah, keluar semula lalu lorong dekat pusat tusyen siber.
Dekat jer...Banyak Pusing2..
Tak Kurang,kumpulan yang depan sekali silap jalan..
Cg panggil suruh patah balik..
Mungkin Dia syok sangat lari,sampai tak balik
Insya-Allah,selamat sampai punya


OH!!!!Ada sorang Cik Puan ni yang siap beli kasut sukan baru!
Tapi dia tak lari pun~siap naik kete cekgu..Ish!Tak puas hati nie.

Tak kurang jugak,Syuk ngan Mira Syahirah
Masa Ema sampai sekolah,lam kol 5.30 (lambat 15 mnt dah tu!)

Syuk  : Salma!Cepat!LARI!kalau lambat kena pumping 50 x!
Mira : Cepat!50x kena pumping kekgi!!

Orang dah beribut lari,padahal....tak der apa pun*annoy*..........

Alhamdulillah,Sihat sampai dengan Wal-afiat..TAPI AWAS!!!
HAHAAHHAAHAHHA
JANGAN DUDUK!JANGAN MINUM!
ingat ke subjek bio..anaerobic punya pasal ni.Fakhriah pun tak bagi Ema duduk.1 saat pun tak bagi.nanti letih lutut.Ema nampak Azieni ngan Syahirah nak minum,HEHEHE

'jangan minum!!Ingat tak lagi bio~~~'

Ho2!Berhenti lalu awok yer,tak jadi nak minum sebab Ema punya Pasal...
Sekali Lutfiah tanya pasal kenapa tak boleh minum air selepas berlari.ema kata ..
'Oh..yang oxygen debt tu..'
- tak ingat punya pasal - 


Nak ditambahkan cerita,baju Sukan Muslimah tu memang ketat di bahagian tertentu..Memang 'bentuk' sungguhla..
Adalah orang komplen..budak2 yang komplen tu,bagusla..
kalau saja komplen2 padahal kat luar dia pakai lagi k****,memang Ema tak suka sungguhla orang macam ni.....Nauzubillah,harap2 kat luar dia dan ema tak begitu.
Ema pun kena Tukar fesyen,HA3..Bukan nak buat come Baju sukan tambah labuci sini sana dengan renda sekali!
Kena besarkan bahagian Pesak...
Cakap Pasal Pesak dengan kawan2,kitorang rindu 'giler' dengan subjek ERT...
Adalah sorang budak Perdagangan sesat dalam group ERT  tadi~
Luv u E-sya~


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...